Duvarların ardında aynı duvara yaslanıyor, koltuklarımızı dayıyoruz ama yine de birbirimizden habersiz yaşıyoruz. Aslında hepimizin birbirimize fayda sağlayacak becerisi var ancak bunu bilemiyoruz.

O duvarların arkasında, yolda yürüyen kalabalıkların içerisinde ihtiyacınız olan hizmetleri verenleri görebildiğiniz bir gözlüğünüz olsa iyi olmaz mıydı? Gözlük için biraz daha zaman var belki ama bu işi VARMI uygulaması yapabiliyor.

Aradığın Hizmeti Yakınında Bulmak

Günümüzde hizmet alımı konusunda başvurulabilecek kişilere ulaşmak için internet arama motorları sıklıkla kullanılıyor. Gerçekten de bu aramalarla birçok ürün ve hizmete ulaşmak mümkün oluyor. Ancak karşımıza çıkan isim ve adresler ülkemizin dört bucağından olabiliyor. Öyle ki içlerinden hizmet alacak kişinin adresine en yakın olanı bulmak için birçok linke tıklamak ve incelemek gerekiyor. Böylece büyük ölçüde zaman ve emek heba oluyor.

Varmı İle En Yakın Hizmete Ulaşılabilir

Bilgi kirliliği içine düşmeden en yakın hizmet sunucusuna ulaşılmasını sağlayacak bir sistem Varmı firması tarafından kuruluyor. Herhangi bir konuda becerisi olan ve bununla para kazanmak isteyen kişiler firmanın sistemine dahil olarak hangi alanlarda hizmet verebileceklerini kayıt altına alıyor. Kendilerine yakın bir adresten bu hizmete yönelik bir talep geldiğinde bu kişiye ulaşılıyor ve iki taraf bir araya getiriliyor. Bu kadar basit bir mantıkla çalışan sistem birçok insanın hayatını kolaylaştıracaktır.

Hangi Hizmetler Veriliyor?

Bu konuda fazla bir sınır yoktur. İnsanların almayı talep edeceği her türlü iş buradaki hizmet tanımına girebilir. Araba veya evlerin temizliği, tamirat işleri, evcil hayvanların gezdirilmesi ve bakımı, teknolojik aletlerin balım ve tamiri gibi işler kolay alıcı bulacak hizmetlerdir. Market alışverişi bile her iki tarafın hayatını kolaylaştıracak bir iş olabilir.

Hangi Faydalar Sağlanıyor?

Varmı uygulamasını kullanan kişiler ihtiyaç duydukları bir hizmet için kendilerine en yakındaki hizmet sunucusuna kolayca ulaşabilir. Bu da zamandan tasarruf ettirir. Özellikle acil durumlarda hızla sonuca ulaşmayı sağlar.

Diğer taraftan hizmet sunan kişiler basit becerilerini bile kullanarak insanlara faydalı olmanın zevkine ulaşır. Ayrıca maddi kazanç da elde eder. Böylece bir gelir kazanılır. Öğrenciler için ek harçlık kazanma imkanı doğar. Hatta tamamen bu uygulama ile hayatını kazananlar da olabilir.

Mobil Uygulama Kullanılabilir

Varmı firmasının mobil uygulaması cep telefonu ve akıllı cihazlara indirilebilir. Buradan hangi alanlarda hizmet verileceğine dair bilgiler kaydedilir ve böylece pazarda bir tezgah açılmış olur. Yakın lokasyonda bulunan hizmet alıcıları bu tezgaha otomatik olarak ulaşacaktır.