TFF 2.Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü tur maçında deplasmanda Vanspor ile karşılaştı.

ŞENOL DEMİR'DEN SÜRPRİZ KADRO
Teknik Direktör Şenol Demir Vanspor karşısında Kalede Sinan Ören'in yerine Yüksel Egemen Yaylı ile çıkarken, ideal 11'den yalnızca Kırklareli maçında cezası nedeniyle oynayamayacak olan Hakan Çevik ve Emre Kara'ya yer verdi. Emre Kara da geçtiğimiz hafta cezası nedeniyle Şanlıurfa maçında oynamamıştı. Vanspor karşı oynayan ilk 11'den 9 futbolcu ideal kadroda az süre alan futbolculardan oluştu.

VANSPOR DA YEDEK AĞIRLIKLI ÇIKTI
Rakip Vanspor ligde şampiyonluk mücadelesi verirken, Zonguldak Kömürspor karısında ligde oynadığı son Sivas Belediyespor maçı kadrosundan yalnızca 3 futbolcuya şans verdi, diğer futbolcular ise ligde az süre alan futbolculardı.

TUĞRUL BAŞKAN CİDDİ SAKATLANDI

Maçın 64'ncü dakikasında Zonguldak Kömürspor'da forvet oyuncu Tuğrul Başkan ciddi sakatlık yaşayarak oyundan çıktı, yerine Osman Zorlu girdi. Bu dakikada Tuğrul biranda kendini yere bıraktı ve acılar içinde kıvrandı. Ciddi sakatlık geçiren Tuğrul'un son durumu çekilecek MR sonrasında netlik kazanacak.

GOL 72'NCİ DAKİKADA GELDİ
Maçın 90 dakikası karşılıklı ataklar şeklinde daha çok orta saha mücadelesiyle geçerken, rakip Vanspor 72'nci dakikada Kubilay Akyüz'ün attığı golle öne geçti. Bu dakikadan sonra Zonguldak Kömürspor beraberlik golünü arasa da sonucu ulaşamadı. Vanspor maçtan 1-0 galip ayrılarak 4'üncü tura çıktı, Zonguldak Kömürspor ise Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti.