İl Özel İdaresi destekleriyle 142 salon ve futbol branşlarına malzeme desteği verildi.

Zonguldak Valiliği, İl Özel İdare aracılığı ile Zonguldak futbol ve salon branşları amatör kulüplere malzeme desteğinde bulundu. Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu girişimleri sonucunda toplam 142 futbol ve salon sporları amatör branşlarına 300 bin lira tutarında malzeme dağıtıldı. Malzemeler Sporcu Fabrikası'nda gerçekleştirilen törenle hak sahiplerine teslim edildi.

Programa Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, İl Emniyet Müdürü Metin Turanlı, Milli Eğitim Müdürü Murat Kapıcı, İl Jandarma Komutanı Abay Gönen Süslü, Tugay Komutanı Ayhan Kafalı, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir,İl Genel Meclis Başkanı Nejdet Karaveli, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Demirtaş, Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç,Saha Komiserleri Derneği Başkanı Bülent Tuna ve kulüp temsilcileri katıldı.

HAKAN YÜKSEL'DEN TEŞEKKÜR

Törende konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, ''Her yıl olduğu gibi Valiliğimizin Özel İdaresi bütçesiyle kulüplerimize malzeme yardımının törenini gerçekleştiliriyoruz. Başta Sayın Valimiz olmak üzere İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, İl Genel Meclis Başkanımız, birlikte bu konuda destek verdiler. Malzemelerimizle amatör spora destek verdiler. Geçtiğimiz yıl 102 kulümüz varken bu yıl 142 amatör spor kulübümüz oldu. Her geçen gün artıyor. Gençlik Spor Bakanlığımızın tesis girişimleri de her geçen gün artmakta. Bunu en güzel şekilde kullanmak için amatör spora destek veriyoruz. İnşallah bu destekler artarak devam edecek" ifadeleri kullandı.

ASKF Başkanı Kemal Demir ise kulüpler adına başta Vali Erdoğan Bektaş ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Editör: Pusula Gazetesi