Tarım ve Orman Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son tahminlere göre, Düzce Zonguldak, Bartın Bolu, Karabak Çankırı, Kırıkkale güney yönlerden fırtına ve yer yer kuvvet fırtına (60-90 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden ağaç ve direk devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkati ve tedbirli olunması istendi.

Yapılan açıklamada; "Son değerlendirmelere göre, rüzgarın, bölgemizde (Düzce Zonguldak Bartın Bolu, Karabak Çankırı, Kirikkale) güney yönlerden firtina ve yer yer kuvvet firtina (60-90 km/sa) seklinde esmesi beklendiginden ağaç ve direk devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynakli zehirlenmeler ile ulaşimda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkati ve tedbirli olunması gerekmektedir. Geçerlilik Periyodu: 26.01.2021 12:05-27.01.2021 23:59
Oluşması Muhtemel Riskler: Ulaşımda aksamalar. Soba ve Doğalgaz Kaynaklı Baca Gazı Zehirlenmesi - Ağaç veya Direklerin Devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı tedbirli davranalım" denildi.