Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 24 Aralık 7 Mart tarihleri arasında Site Spor Salonunda gerçekleştirilen ve artık geleneksel hale getirilen Kurumlar arası Valilik Kupası Voleybol turnuvası tamamlandı.

Bir çok kurum takımının katıldığı Kurumlararası Valilik Voleybol Turnuvasında rakiplerini geride bırakan Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü final maçında karşı karşıya geldi. Site Spor Salonunda oynanan final maçında Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kozlarını paylaştı. Büyük bir heyecana sahne olan karşılaşma karşılıklı alınan setlerle 2-2'ye geldi. Son sette rakibini yenerek setlerde 3-2'lik üstünlük sağlayan Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü şampiyonluğunu ilan etti.

Şampiyon olan Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İL Müdürlüğü Voleybol takımında Müdür Vekili Hakan Yüksel, antrenörler ve personel yer aldı. Kupayı Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli'nin elinden alan Şampiyon Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kupa ile zafer pozu verdi. Rakipler birbirini turnuva sonunda tebrik etti.

Editör: Pusula Gazetesi