Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, bugün önce İl Encümen toplantısına başkanlık etti. İl Özel İdaresi'nin Kokaksu'daki ek binasında incelemelerde bulundu. Genel Sekreter Ahmet Güral Karayılmaz' dan bilgi aldı. Vali Tutulmaz'ın ziyaret ve incelemelerine encümen üyesi il genel meclis üyeleriyle il özel idare yöneticileri katıldı.

TTK GENEL MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

Vali Mustafa Tutulmaz, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürü Kazım Eroğlu'nu ziyaret ederek, TTK'nın dünü, bugünü, ileriye dönük projeleri ve kente sağlayacağı katkılara yönelik bilgi aldı. TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu nezdinde tüm madencilere her türlü olumsuzluk ve kazadan uzak bir çalışma hayatı diledi.

MFA'DAN BİLGİ ALDI

Zonguldak'ta solunum koruyucu maske, tıbbi ekipman, medikal tekstil üretiminde bulunan MFA firması sahipleri iş insanı Fatih Furtun ve Murat Uzun, Vali Mustafa Tutulmaz'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular. Firmalarının çalışmaları hakkında bilgi sundular. Vali Tutulmaz iş insanlarımıza çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.

Meteoroloji Bölge Müdürü Hayrettin Öztaş ve İl Müdürü Şükran Aydemir, Sinop Milli Parklar Bölge Müdürü Hasan Başyiğit ile Zonguldak İl Müdürü İdris Tetik, Vali Mustafa Tutulmaz' ı ziyaret ettiler. Hayırlı olsun dileğinde bulunarak çalışmaları hakkında bilgi sundular.

REKTÖR'DEN İADEYİ ZİYARET

ZBEÜ Rektörü Prof Dr Mustafa Çufalı, ZBEÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof Dr Şenay Özdolap, Başhekim yardımcıları Dr Murat Songur ve Dr Burak Bahadır; Vali Mustafa Tutulmaz'ı ziyaret ederek hastane ile ilgili bilgi sundular.