Vali Bektaş, Zonguldak'ı dinliyor

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, göreve geldiği günden itibaren Zonguldak Merkez ve ilçelerinde inceleme ve gezilerini sürdürürken, konuklarını da makamında ağırlıyor.

EREĞLİ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ'NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Vali Erdoğan Bektaş, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Ereğli Denizcilik Fakültesi'ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı ve Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'nun da katıldığı ziyarette, Vali Bektaş'a, Denizcilik Fakültesi'nin yaptığı çalışmalar konusunda bilgi sunuldu.

Öğrencilerle de bir araya gelen Vali Erdoğan Bektaş, kendilerine iyi bir eğitim-öğretim yılı geçirmelerini diledi.

"14 MART TIP BAYRAMI" DOLAYISIYLA VALİ BEKTAŞ'A ZİYARET...

"14 Mart Tıp Bayramı" nedeniyle ZBEÜ Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Murat Can, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Bekir Hakan Bakkal, Doç. Dr. Hande Aydemir, Vali Erdoğan Bektaş'ı makamında ziyaret ettiler

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Bektaş, doktorların kutsal bir mesleğin mensubu olduklarını, vatandaşların sağlıklı yaşaması için özveriyle çalıştıklarını belirterek, doktorların ve bütün sağlık çalışanlarının "14 Mart Tıp Bayramı"nı kutladı.

KARAELMAS OTİZMLİ BİREYLER DERNEĞİ YÖNETİMİNDEN ZİYARET...

Karaelmas Otizmli Bireyler Derneği Başkanı Arife Dereli ve Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Erdoğan Bektaş'ı ziyaret ederek, derneğin faaliyetleri konusunda bilgi verdiler.

Vali Bektaş da, ziyaret nedeniyle kendilerine teşekkür ederek, faaliyetlerinde başarılar diledi.

MEHMET ÇELİKEL LİSESİ VAKFI YÖNETİMİNDEN ZİYARET...

Türkiye'nin ilk bağış okulu olan ve Zonguldak'ın köklü liselerinden Mehmet Çelikel Lisesi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Aytaç ve Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Erdoğan Bektaş'ı ziyaret ederek, Vakıf çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Vali Bektaş da, ziyaret nedeniyle kendilerine teşekkür ederek, Vakıf faaliyetlerinde başarılar diledi.

ADD ZONGULDAK ŞUBESİ YÖNETİMİNDEN ZİYARET...

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Zonguldak Şubesi Başkanı Nazan Papila ve Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Erdoğan Bektaş'ı ziyaret ederek, derneğin faaliyetleri konusunda bilgi verdiler.

Vali Bektaş da, ziyaret nedeniyle kendilerine teşekkür ederek, faaliyetlerinde başarılar diledi.

Editör: Pusula Gazetesi