Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, ilin ticaret, sanayi, tarım ve hayvancılık potansiyelini yerinde görmek amacıyla ziyaret ve incelemelerini sürdürüyor.

Vali Erdoğan Bektaş, Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Gökçebey Orman Fidanlığı'nı gezerek, yetkililerden bilgi aldı. Fidan dikimi de yapan Vali Bektaş, çalışanlara kolaylıklar ve başarılar diledi.

Ardından Çaydeğirmeni beldesinde faaliyet gösteren Ayanoğlu Doğa ve Su Ürünleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.'yi gezen gören Vali Bektaş, yapılan salyangoz üretimi konusunda işadamı Sadık Ayanoğlu'ndan bilgi alarak, işçilerle sohbet etti.

Daha sonra Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Sandalye Fabrikası'nı da gezen Vali Bektaş'a ayrıntılı bilgi sunuldu.

Ziyaretlerde Vali Bektaş; Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Jandarma Alay Komutanı Albay Gökhan İnan, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı, Zonguldak İl Tarım Müdürü Cemalettin Çataklı, Çaycuma İlçe Tarım Müdürü Coşkun Ulutaş da eşlik etti.

Editör: Pusula Gazetesi