Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Zonguldak'ta yatırımları bulunan Kastamonu'daki Bölge Müdürlüklerini ziyaret ederek, projeler hakkında bilgiler aldı.

KASTAMONU VALİSİ YAŞAR KARADENİZ'E ZİYARET...

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, ilk olarak Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz'i makamında ziyaret etti.

Vali Yaşar Karadeniz ve Vali Yardımcısı Ünal Kılıçarslan tarafından karşılanan Vali Erdoğan Bektaş, "Valilik Şeref Defteri"ni imzaladıktan sonra Valilik makamında Vali Yaşar Karadeniz ile çeşitli istişarelerde bulundu.

DSİ 23'ÜNCÜ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ'NE ZİYARET...

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ve Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, DSİ 23'üncü Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret ettiler.

Vali Erdoğan Bektaş ve Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz'i ekibi ile birlikte karşılayan Bölge Müdürü Hayrettin Baysal, Bölge Müdürlüğü'nün planlanan, devam eden projeleri hakkında her iki Valiye bilgi sundu.

İLLER BANKASI BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ'NE ZİYARET...

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ve Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, İller Bankası Kastamonu Bölge Müdürü Ümit Aziz Kara'yı ziyaret ettiler.

Vali Erdoğan Bektaş ve Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz'i personeli ile karşılayan İller Bankası Bölge Müdürü Kara, Valilere yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

KARAYOLLARI 15'İNCİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ'NE ZİYARET...

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ve Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, Karayolları 15'inci Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret ettiler.

Vali Erdoğan Bektaş ve Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz'i ekibi ile birlikte karşılayan Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Vali Bektaş ve Vali Karadeniz'e, Bölge Müdürlüğü'nün yaptığı çalışmalarla ilgili brifing sundu.

VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ'NE ZİYARET...

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ve Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret ettiler.

Vakıflar Bölge Müdürü Yavuz Yücebıyık'tan faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Bektaş ve Vali Karadeniz, Bölge Müdürü Yücebıyık'a çalışmalarında başarılar dilediler.

Editör: Pusula Gazetesi