Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Merkez ilçedeki hastanelerde ziyaret ve incelemelerde bulundu. Vali Erdoğan Bektaş, ilk olarak Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Ek Binasında (Site), daha sonra Uzunmehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi'nde, ardından Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde ve son olarak da Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.

Hastanelerin vatandaşlara hizmet sunduğu birimleri, acil servisler dahil gezerek yetkililerden bilgi alan Vali Bektaş, ziyaret ettiği her hastanede tedavi gören hastalarla birebir sohbet ederek "geçmiş olsun" temennisinde bulundu. Sohbetleri sırasında hasta ve yakınlarının, tedavilerinden dolayı doktor, hemşire ve diğer hastane personelinden duydukları memnuniyetlerini ifade etmesinden mutluluk duyan Vali Bektaş'ın, özellikle beyin felci geçirmesi sonrasında yatağa bağımlı kalan ve 4 yıla yakın bir süredir Atatürk Devlet Hastanesi'nde yatarak tedavisi yapılan bir kadın hastanın yakınlarının Palyatif Bakım Servisi hemşire, bakıcı personel ile Başhekime teşekkür ederek, duydukları memnuniyeti belirtmelerinden ayrıca memnun olduğu gözlemlendi.

İnşaatı halen devam eden yeni hastane binası çalışmaları hakkında da yetkililerden bilgi alan Vali Erdoğan Bektaş'ın ziyaret ve incelemelerine; İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Ertuğrul Güner, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hasan Tosun ve diğer yetkililer de eşlik ettiler.

Editör: Pusula Gazetesi