Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş Filyos Beldesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak Belediyeyi ziyaret eden Vali Bektaş'ı Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Çaycuma İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Selçuk Özen, belediye çalışanları ve meclis üyeleri karşıladı.

Verdiği kısa brifingin ardından beldenin sorunları halkında bilgi aktaran Başkan Ömer Ünal ziyaretinden dolayı Vali Erdoğan Bektaş'a teşekkür etti.

Belediyenin yeni hizmet binasını çok beğendiğini ifade eden Vali Bektaş; "Beldelerimize iadeyi ziyaret gerçekleştiriyoruz. Başkanlarımızla konuşuyoruz, sorunlarını dinliyoruz. Bazı sorunları çözebiliyorlar, bazılarına çözüm arıyorlar. Bizlerde çözüm notasında yardımcı olmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki bir seçim süreci var. Yerel yöneticiler olarak her bir Belediye başkanımız seçime hazırlanıyor. Hepsine kolaylıklar diliyorum"diye konuştu.

Belediyenin ardından Doğal Tasarım Sanatçısı Uğur Soydan'ın atölyesini de ziyaret eden Bektaş 'a, Uğur Soydan doğal malzemelerden yaptığı tabloyu hediye etti.

Son olarak Filyos Ateş Tuğla Fabrikası gezen Bektaş fabrikanın işleyişi hakkında bilgi aldı.



Editör: Pusula Gazetesi