Gökçebey'de yerel seçimlerin ardından tartışmalar sürüyor. Vedat Öztürk'ün İyi Parti'den Belediye Başkanı seçilmesinin ardından şimdi Başkan Yardımcılığı tartışması çıktı.

Belediye Meclis Üyesi Satılmış Aydemir, Başkan Yardımcısı olmak isterken, Vedat Öztürk'ü destekleyen Latif Aydemir'in belediyeye basım danışmanı olacağı iddia edildi.

Latif Aydemir, teklifin Başkan Vedat Öztürk'ten geldiğini ancak kabul etmediğini söyledi.

Bunu üzerine Satılmış Aydemir, sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı; "Halka hizmet hakka hizmettir. Bir insan öğretmen olur, peşinden müdür olmak ister, müdür olur, milli eğitim Tamam müdürü olmak ister..

Bütün bunlar ne içindir; bana göre iki şey içindir; Birincisi; makamında yükselerek bulunduğu camiya ya daha iyi hizmet verebilmek içindir. İkinciside kariyerini yükseltmek içindir. Ama Allah bunu bazılarına nasip eder, bazılarına nasip etmez, bunada NASİP deriz KADER deriz.

Şimdi çıkmış bazı karekter yoksunları, biz Vedat BAŞKANI karşılıksız destekledik diyorlar. Kapalı kapılar arkasında sizinde ne şartlarda desteklediğinizi iyi biliyorum, basın danışmanlığını kabul etmemiş arkadaş.. niye kabul etsin? Serbes çalışırken her taraftan alıyorum, belediye ye bağlanıp 2000 liraya mı talim edeyim, böyle daha çok kazanıyorum diyen vatandaş, kendi beyanıdır. Aloooo .. film bitmedi...."

İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Emekli Vali Yavuz Erkmen'in duruma nasıl müdahale edeceği merakla bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi