Bolu Valisi Aydın Baruş ve Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı 'istihdam seferberliği' çalışmalarına yönelik girişimlerini sürdürüyor.
Şehrin önemli istihdam kuruluşlarından olan 4 büyük fabrikayı beraberindeki heyetle ziyaret eden Baruş ve Yılmaz, ayrıca Necip Çarıkçı tarafından şehre kazandırılan Hampton By Hilton Otelinde de incelemelerde bulundu.
Bolu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı "istihdam seferberliğine" tam destek veriyor. Geçtiğimiz haftalarda özel sektör temsilcileriyle toplantıda bir araya gelen Bolu Valisi Aydın Baruş ve Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Ticaret Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş ve Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İsmail Yalçın'la birlikte Çaydurt'ta bulunan Oyak Bolu Çimento ile Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Apriva tekstil, Çetinkaya ilaç ve Başoğlu kablo fabrikalarını ziyaret etti.
Hampton By Hilton'da inceleme yaptılar
Bolu Valisi Aydın Baruş ve Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ayrıca, Bolu Belediye Meclis Üyesi ve Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı tarafından Bolu'ya kazandırılan Hampton By Hilton Otelinde de incelemelerde bulundu. Paşaköy Mahallesi'nde inşa edilen ve Perşembe günü yapılacak açılış töreni ile hizmete girecek otelde incelemelerde bulunan heyet, otelin Bolu turizmine büyük katkı sağlaması temennisinde bulunarak, yatırımcı Necip Çarıkçı'yı tebrik etti.

Editör: Pusula Gazetesi