Zonguldak Valisi Ali Kaban, Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi'nde sanayici ve işadamlarıyla bir araya geldi. Kahvaltılı toplantıda, OSB'de 2013 yılından bu yana yapılan faaliyetler hakkında bilgi verildi, ayrıca OSB'nin tanıtımı için hazırlanan tanıtım filmi izlendi.

Sanayiciler ile sohbet havasında geçen toplantıda, sanayicilerin sorunları dinlenerek, çözüm önerileri görüşüldü. OSB'de faaliyet gösteren sanayiciler, Vali Ali Kaban başta olmak üzere Yönetim Kurulu'na sunulan alt yapı hizmetleri, su, elektrik, doğalgaz hizmetlerinin kesintisiz sunulması için yapılan çalışmalar için teşekkür etti.

Çaycuma OSB'de 2017 yılında yapılması planlanan yönetim binası, arıtma tesisi, dere ıslahı ve köprü inşaatları ile ilgili olarak sanayiciler memnuniyetlerini dile getirdiler.

Toplantının sona ermesinin ardından Vali Ali Kaban ve beraberindeki heyet, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası ile Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Çaycuma Meslek Yüksekokulu ile birlikte yapılan "Kadın Tasarımcılar Çaycuma'yı Değiştiriyor Projesi" kapsamında açılan ve devam eden "Bilgisayar Destekli Mobilya Tasarımı Kursu Laboratuvarı"nda incelemeler yaparak, kursiyerlerden ve yetkililerden bilgi aldılar.

Editör: Pusula Gazetesi