Mülkiye Müfettişi olarak atanan Zonguldak Valisi Ahmet Çınar'a veda yemeği düzenlendi. Dedeman Otel'de düzenlenen yemeğe; Vali yardımcıları, İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan İnan, Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Ayhan Kafalı,
BEÚ Rektörü Prof.Dr. Mustafa Çufali, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı,
İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, CHP Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman, MHP İl Başkanı Metin Soydaş, İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, GMİS Genel Baskanı Ahmet Demirci, kaymakamlar, Belediye başkanları, İşadamları Zeki Yurtbay, Sezai Çanakçı, bölge müdürleri, daire müdürleri, STK Temsilcileri, ve Valilik personeli katıldı.

Vali Çınar, yemeğe katılım gösteren herkese teşekkür ederek şunları söyledi; "Aslında sessizce gidip gitmeyi düşünüyordum.Gittiğim şehirlerde hep öyle yaptım. Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş ve Belediye Başkanı Muharrem Akdemir bu yemeği düzenledi. O şekilde gitmeme izin vermediler.Müfettiş olarak atandik.Bu yeni bir model.Gereksiz model. Vedalar çok zor.Ben bu şehrin insanlarına ve bu şehre çok alıştım. Zonguldak'ı çok sevdim. Ben Zonguldak'ta istekli çalıştım. Hevesli çalıştım. Hiç bir şeyi ertelemedim, ötelemedim. Elimden gelen gayreti gösterdim. Gözüm arkada kalmayacak."

Editör: Pusula Gazetesi