Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Ramazan ayı boyunca mahallelerde iftar programı düzenleyen, yemek yapımında ve hazırlanmasınnda katkı veren kurum ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür yemeği verdi. Polisevi'nde verilen yemeğe: Vali Ahmet Çinar'in yanısıra Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Cunhurlyet Başsavcısı Hakan Yağız, TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu, Kızılay Derneği Şube Başkanı Nihat Aygün, Memur Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, Zonguldak Kömür Spor Başkanı Süleyman Caner, mahalle muhtarları ve STK Temsilcileri katıldı.

Programda konuşan Vali Ahmet Çınar: "Zonguldak ' ın en hayırlı insanları sizlersiniz.Burada yemek dağıtıldı denilip basit bir iş gibi görülebilir. İnsanla fedakarlık yaptı. Zamanlarını, paralarını ve sevgilerini kattılar. Mesaileri bitince İftar programıyla uğraştılar. İnsanı duygular ortaya çıktı. Bir insan ne olursa olsun iyilik yapmadan duramaz. Valilik olarak elbette desteğimiz oldu. Ancak koordinasyonda emeği geçenlere, Vali Yardımcımız Nevzat Taşdan ve sivil toplum örgütlerine teşekkür ediyorum. Müktecikerimumiz ve çocukları bu olup bitenleri unutmayacak. Çocuklarına ve torunlarına anlatacaklar. Bu güzelliğin bütün şehirlere örnek olmasını istiyorum. Güzel ve büyük projeyi başarmış olduk. Önümüzdeki güzel faaliyetler için tecrübe sahibi olduk" dedi.

Vali Yardımcısı Nevzat Taştan, konuşma yaparak Ramazan Ayında Zonguldak'ta iyi bir organizasyon yapıldığını belirterek "105 bin kişiye İftar yemeği dağıtıldı. Yemeklerin yapımı ve dağıtımında katkı verenlere teşekkür ederiz"dedi. Ramazan ayında yemek verenlere teşekkür plaketi takdim edilirken yemek sonrası dua edildi.

Editör: Pusula Gazetesi