Zonguldakspor'un deplasmanda Silivrispor'u yenmesi camiayı rahatlattı. Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman caner Silivrispor galibiyetini Vali Ahmet Çınar'a hediye ettiklerini söyledi. Caner Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı'ya da teşekkür etti.

"ÇOK STRESLİ MAÇ OLDU"

Başkan Caner karşılaşmanın çok stresli geçtiğini belirterek özellikle taraftara teşekkür etti. Futbolcuları ve Teknik heyeti de kutlayan Başkan Caner "Sakaryaspor maçından sonra bizim için Silivri maçı çok stresli geçti. Her şeyden önemlisi geçtiğimiz hafta hiç beklemediğimiz bir yenilgi aldık sahamızda. Onun vermiş olduğu bir sıkıntı var. Rakip son sırada. Oda bir çıkış yakalamak istiyor. Çok zor bir maç oldu. Çocuklara bu galibiyet için çok teşekkür ediyorum. 90 dakika ellerinden geleni fazlasıyla yaptılar. Maçı kazanmasını bildiler. Buraya gelen taraftarlarımızda 90 dakika boyunca tezahüratları ile takımlarını yalnız bırakmadılar. Hepsine teşekkür ediyorum. İnşallah hedefimize doğru yavaş yavaş ilerleyeceğiz. Yeter ki birlik ve beraberlik içerisinde olalım. Her kafadan ayrı bir ses çıkmasın. Ortak amacımız Zonguldakspor'u yukarılara çıkarmaksa, bu amaç etrafında birleşelim" dedi.

"3 PUAN ÇINAR'A HEDİYE"

Caner "Bize desteklerini esirgemeyen Sayın Valimize teşekkür ediyorum. Bu maçı ona armağan ediyorum. Bize destek olan Emniyet Müdürümüze, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'e teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi