Zonguldak Valisi Ahmet Çınar kentte bulanan spor tesislerinde incelemelerde bulundu. Çınar'a Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel, Gençlik Merkezi Müdür Vekili Barış Özdemir ve Şube müdürleri eşlik etti. İlk olarak Alaplı'ya giden Çınar Alaplı Spor Salonu'nda incelemelerde bulundu. Ardından Ereğli Spor Salonu'nun yanı sıra Gençlik Merkezi ve Kandilli Futbol sahasını gezdi.

Vali Ahmet Çınar daha sonra ise Kozlu'ya geçerek Kozlu Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti. Kozlu'da kısa sürede hizmete girecek olan Kozlu Su Sporları Merkezi'ne geçen Çınar Su Sporları Tesisleri ile ilgili Yüksel'den bilgi aldı.

Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda da incelemelerde bulunan Vali Ahmet Çınar 2016 yılında yapımına başlayan ve yaklaşık 1 ay önce hizmete giren Sporcu Fabrikası'nda incelemelerde bulundu, salonları gezip binayı dolaştı.

HAKAN YÜKSEL TESİSLER İLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar Alaplı, Ereğli, Kozlu ve Merkez'de yaptığı gezi ve incelemeler sırasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel'den detaylı bilgi aldı.

Editör: Pusula Gazetesi