Sarayspor U-14 takımı Kastamonu'da yapılan Türkiye Şampiyonası 1'inci Kademe Müsabakaları'nda gruplarını birinci bitirerek yarı finallere yükseldi. Sarayspor Kulüp Başkanı Turan Altındaş, Kulüp Yöneticisi Nevzat Küçükkaya, antrenör Hakan Sağlam ve sporcular, Zonguldak Valisi Ahmet Çınar'ı ziyaret ettiler. Valilik binası toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette, Vali Ahmet Çınar, Samsun'da gerçekleşecek yarı final müsabakaları için Sarayspor'a destek sağlayacaklarını söyledi.

ALTINTAŞ: "ZONGULDAK'TA MARKA OLDUĞUMUZU ZANNEDİYORUZ"

Sarayspor antrenörü ve aynı zamanda Kulüp Başkanı olan Turan Altıntaş kendilerini kabul ettiği için Vali AhmeT Çınar'a teşekkür ederek şöyle konuştu: "Hem il dışında hem de Zonguldak'ta marka olduğumuzu zannediyoruz. Süper Lig'in alt yapılarında oynayan sporcularımız var. Bunlarla gurur duyuyoruz. Yeni U-14 Şampiyonası'ndan geldik. Kastamonu'da oynandı. İlk 20 arasına girdik. Bu durumu sizin makamınızda taçlandırmak istedik. Profesyonel liglerin alt yapılarında derece yapmak zor. Ama biz bunu başarıyoruz. Bu başarıları biz Zonguldak'ın geleceği olarak görüyoruz. Birçok sıkıntı yaşıyoruz. Tesis şartları gibi. U-14'ten geldik, bu hafta da U-16'ya gideceğiz. Sonrasında U-14 yarı finallerine gideceğiz. Yoğun bir trafiğimiz var. Bugüne kadar hiçbir kurumu rahatsız etmedik. Ama sizin huzurunuzda bu sıkıntılarımızı dile getirmek istedik. Karabük'e maddi sıkıntı nedeni ile günü birlik gidip geleceğiz. Bütçemiz yok. Sonrasında da Samsun'a gideceğiz" dedi.

ÇINAR, PROJE BEKLİYOR

Sarayspor'a Samsun'da başarı temennisinde bulunan Vali Ahmet Çınar özellikle alt yapı tesisleri konusunda projeler üretilmesi gerektiğini belirterek "Zonguldak'ta alt yapı ile ilgili ne tür projeler üretilebilir? Tesis anlamında da ya da başka konularda da olabilir. En ince ayrıntısına kadar hazırlayıp bana getirebilirsiniz" diyerek destek vereceğini söyledi.

SPORCULARA NASİHAT VERDİ

Sarayspor'un futbolcularına hitaben konuşan Vali Ahmet Çınar "İyi insan olmak, fedakar olmakla olur. Bütün insanları seveceğiz ve aslımızı unutmayacağız. Kendisi olmayandan hiçbir şey olmaz. Başka ülkenin insanlarına hayran olmak yanlıştır. Bu ülkeyi siz temsil edeceksiniz. Başkalarına özenmek hastalıktır. Çalışırsak en öne biz geçeriz. Aslımızı unutmayacağız. Türkiye esas olacak. Türkiye için çalışacağız. Türkiye'ye zarar verecek hiç bir söz bizim ağzımızdan çıkmamalı. Kendinize güvenin. Siz bizim geleceğimizsiniz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi