Şehir Plancıları Odası İl Temsilcisi Kamuran AYYILDIZ ve Zonguldak Mimarlar odası il şube başkanı Fırat BİRKAN, ZGC genel merkezine ziyarette bulunarak ZGC Başkanı Derya AKBIYIK ile bir araya geldiler.

Yapılan ziyarette karşılıklı fikir ve görüş alışverişinde bulunuldu.

Ayyıldız ''Sayın Valimiz Ahmet Çınar, ilimiz için bir şanstır''

Şehir plancıları odası il temsilcisi Kamuran Ayyıldız, yaptığı konuşmada "ZGC ilimizin en köklü kuruluşu. Bugün 69 yaşında olduğunu öğrendik. Kutluyoruz. ZGC sosyal tesisleri, gazete ve gazetecileri ilimizde, ülkemiz de ve yurt dışında temsil görevi yerine getirerek, önemli ve başarılı çalışmalara imza atmaktadır. ZGC Başkanı Akbıyık ile ilimiz adına yararlı ve faydalı olacak projeler de birlikte hareket edeceğiz. Bizler kent plancısı olarak, ZGC de basın konusunda kamuoyunu aydınlatma adına bir ekip çalışması yapacağımıza inanıyorum. Bugün ilk ziyaretimiz, bundan sonra da karşılıklı ziyaret ve görüşmelerimiz devam edecektir. Bugün ki, görüşmede Zonguldak, turizm mastır planını konuştuk. Sayın Valimiz Ahmet Çınar'ın il geneli yaptığı ''doğa ve kültür'' çalışma projelerini tümü ile destekliyoruz.Zonguldak Valimiz Ahmet Çınar, ilimiz için de bir şanstır" dedi.

Birkan ''Mimarlar Odası il şube başkanlığı olarak, turizm odaklı yeni projeleri destekliyoruz''

Zonguldak Mimarlar odası il şube başkanı Fırat Birkan, yaptığı konuşmada, "uzun zamandır ZGC genel merkezini ziyaret edecektik. Bugün gerçekleştiriyoruz. ZGC ilimizin geçmiş tarihi başarılarla dolu önemli bir kuruluşu. Yarım asrı geçen STK görevi ve ülkemizin basın olarak en köklü STK örgütlerinden birisi. Başkan Akbıyık ve yönetimi başarılı çalışmalara imza atıyor.Bunu da görüyoruz. Zonguldak Mimarlar odası il şube başkanlığı olarak ZGC ile her zaman karşılıklı görüş ve fikir anlayışı içerisinde olacağız.Bizlerin yaptıkları çalışmalara destek vermeleri ve kamuoyuna duyurmaları bizler için de bir çalışma ışığı ve meşalesi olacaktır." dedi.

Başkan Akbıyık da "bugün ilimizin en önemli ve değerli iki temsilcisi ZGC 'yi ziyaret ediyor." diyerek

"Bu önemli ziyaret için teşekkür ediyoruz. Zonguldak Şehir plancıları Odası il temsilcisi Kamuran Ayıldız, çok başarılı çalışmalara imza atıyor. Bunu görüyoruz ve destekliyoruz. Kamuran başkanım Zonguldak Valimizin turizm mastır planını desteklemesi, beğenmesi ve şanstır sözleri bizler için de mutluluk verici. Şehir Plancılar odası başkanımızın görüşleri ve önerileri de çok değerlidir. Bundan sonra ki çalışmalarda her zaman yanlarında olduğumuzu belirtiriz." dedi.

Başkan Akbıyık, devamla " Zonguldak il Mimarla odası şube başkanı Fırat Birkan, bizlerinde sevdiği genç ve başarılı bir isimdir. Bir yıl önce yaptığı kongrede beraberdik. O gün bazı çalışmalar yapacağı sözünü almıştık. Geç de olsa bugün birlikteyiz. Birkan başkan ile birlikte şehrin vizyonunda ve gelişmesine yapacakları katkılar ve öneriler, geliştirecekleri projeler bizler için de önemli ve değerli. Mimarlar odası il şube başkanlığının ilimize sunacağı ve vereceği projeksiyon hepimize bir ışık olacaktır". dedi.

Yapılan ziyaret toplu fotoğraf çekimi ve karşılıklı sohbet ile sona erdi.

Editör: Pusula Gazetesi