Vaillant Türkiye, Zonguldak Kömürspor'a bir yıllığına sponsor oldu. Türkiye'nin ileri gelen firmalarından Vaillantsponsorluk anlaşmasının ardından 250 adet kombine kart alarak, Zonguldak Kömürspor'a ilk desteğini verdi. Bir yıl süreli sponsorluk anlaşması, Vaillant Zonguldak Yetkili Satıcısı Karaelmas Isı Mühendislik'te imzalandı.

İmza törenine; Vaillant Türkiye Asya Bölge Satış Müdürü Umut Konak, Vaillant Türkiye, Batı Karadeniz Satış Sorumlusu EthemhanGüreken, Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner, Zonguldak Karaelmas Mühendislik Firma Sahibi Müjdat Akca, Zonguldak Lalik Mühendislik Satış Müdürü Halil Sever, AkmercanBatıkar Doğalgaz Bölge Müdürü Bekir Selçuk katıldı.

Vaillant Türkiye Asya Bölge Satış Müdürü Umut Konak, törende yaptığı konuşmada, "Vaillant ailesi olarak, Zonguldak Kömürspor'a verdiğimiz destekten mutluluk duyuyoruz. Desteğimizi her geçen yıl artırmayı hedefliyoruz" dedi.

Zonguldak KömürsporKulübü Başkanı Süleyman Caner ise,Vaillant Türkiye'nin verdiği destekten büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, "Vaillant olarak bize yardımcı oluyorlar. Geçtiğimiz sezonda da bize yardımcı olmuşlardı. Bu sezon desteklerini arttırdılar. Zonguldak'ta örnek teşkil ediyorlar. Bizim amacımız, desteklerin daha da çoğalması ve ortak hareketlerle herkesin Zonguldak Kömürspor'a sahip çıkması. Bütün inancımız bu yönde" diye konuştu.

Zonguldak Karaelmas Mühendislik Firma Sahibi Müjdat Akca ise, yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz sezon 60 adet kombine alarak destek olmuştuk. Bu sezonda 250 adet aldık. Biz bu kartlarımızı 15 Ağustos-30 Eylül tarihleri arasında bizden kombi alan müşterilerimize hediye edeceğiz. Zonguldak halkı Vaillant'ı çok sevdi. Vaillant da Zonguldak Kömürspor'u çok sevdi. Umarız bu birliktelik uzun yıllar devam edecektir. Önemli olan Zonguldak Vaillant'a sahip çıksın. Çünkü Vaillant Zonguldak Kömürspor'a sahip çıkacak" dedi.

Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarıyla öne çıkan Vaillant Türkiye, sponsorluğu süresince verilecek 250 adet sezonluk kombine kartın tamamını tüketicilerine hediye edecek. Kombine kartlar, 15 Ağustos-30 Eylül 2018 tarihlerinde Zonguldak'ta Vaillant kombi ve klima alan müşteriler aranarak, talep edenlere gönderilecek.

Editör: Pusula Gazetesi