Birinci Amatör Küme Merkez A Grubu'nda sezon başından bu yana gösterdiği performansla play-off yolunda önemli avantaj sağlayan Üzülmezspor'da moralleryerinde. Haftalardır liderliği elinde bulunduran mavi-beyazlı ekip son maçta Capeti Merkez Atölyesispor ile Fener Sahası'nda karşı karşıya geldi.
Play-off umutlarını sürdürmek için sahaya çıkan rakibi Capeti Merkez Atölyesispor'u 4-1 yenerek rakibin umutlarını büyük ölçüde bitiren Üzülmezspor'un kendisi de play-off yolunda önemli bir engeli geride bıraktı. Üzülmezspor 18 puanla liderliğini sürdürüyor.
KAPTAN HASAN UMUT VERDİ
Üzülmezspor'da yılların tecrübesi takım kaptanı Hasan Gödek, bu sezon ilk etapta play-off'da kalacaklarını, ardından da play-off şampiyonu olarak hedefledikleri Süper Amatör Lige çıkacaklarını belirterek Üzülmezspor tarihine bir başarı daha ekleyeceklerini söyledi.
TERAKKİSPOR-TERSANESPOR: 0-3
Play-off yolunda mücadele veren bir diğer takım ise Tersanespor ligde ikinci sırada haftaya giren Tersanespor, yılların köklü kulübü Terakkispor karşısında aldığı 3-0'lık galibiyetle puanını 16 yaparak lider Üzülmez'i yakından takip etti. Tersane de bu galibiyetle play-off yolunda en yakın rakibi Ayiçispor'a 6 puan fark attı.
AYİÇİSPOR-POLİSGÜCÜSPOR: 6-2
Ayiçispor sahasında konuk ettiği Polisgücüspor karşısında sahadan farklı galip ayrıldı. 90 dakikaya 9 golün sığdığa maçtan 6-2 galip ayrılan takım Ayiçispor oldu. Polisgücüspor ise kümede kalma yolunda önemli 3 puan kaybetti.

Editör: Pusula Gazetesi