Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Zonguldak'ta tesisler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yüksel Karaelmas Kemal Köksal Stad zemininin yenileneceğini belirterek , Üzülmez Gönlü Alışır Sahası'nı 2020 yılı içinde yenileyerek amatörlerin hizmetine sunacaklarını söyledi.

"KARAELMAS'TA YOĞUN İDMAN TEMPOSU VAR"

Yüksel, "Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yoğun bir antrenman temposu yaşanıyor. Kendilerine alternatifler sunuyoruz yer gösteriyoruz. Bakanlığımızın yeni bir uygulamaya koyduğu 7/24 ilkesi var. Bunun neticesinde biz bütün tesislerimizi 7 gün 24 saat açık tutuyoruz, insanların hizmetine sunuyoruz. Biz bizim tesisimiz bu var şu var diye şikayet edemeyiz. Biz bunu yaparken karşıdan da destek bekliyoruz. İmkanları karşılıklı konuşalım. Bakım yapmakta zorlanıyoruz. Bu konuda karşılıklı istişare yaparak bu sorunlarını çözeceğiz. Yeni bir zemin düşünüyoruz" dedi.

"GÖNÜL ALIŞIR'I FAALİYETE GEÇİRECEĞİZ"

Yüksel, ''Üzülmez Gönül Alışır Sahası ile ilgili öncelik Zonguldakspor'a verilmişti. Şuanda Zonguldakspor buraya tesis yapmaktan vazgeçti. Zonguldakspor'un vazgeçmesinin ardından Gönül Alışır Sahası ile ilgili girişimler başlattım. Şu anda bize tahsisi ile ilgili cevap bekliyoruz. Bize tahsisi yapıldıktan sonra çalışmalara başlayacağız. 2020 yılı içerisinde bu stat aktif olacak, amatörlerin hizmetine sunulacak" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi