Zonguldak'ta polisin sabah saatlerinde düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı, şüphelilerden birisi, çıkarıldığı mahkemece 'uyuşturucu satmak' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 350 gram uyuşturucu ve uyarıcı madde, 20 adet Uyuşturucu hap, 1 adet hassas terazi ve 1500 TL para ele geçirildi. Operasyon kapsamında 3 şüpheli ise gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan 3 şüpheli, sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan şüphelilerden E.G., tutuklandı, 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Polisin il genelinde uyuşturucuya yönelik mücadelesi aralıksız sürerken, emniyetin bu alandaki duyarlılığı ve uyuşturucu tacirlerine göz açtırmaması dikkat çekti. Operasyonlarda çok sayıda gözaltı ve tutuklamalar uyuşturucu satıcılarının korkulu rüyası oldu.

Editör: Pusula Gazetesi