Sevdiklerimizi ve bizim için önem taşıyan kişileri sevindirmenin en kolay yoludur hediye almak. Hediye verdiğimiz kişiler bu sayede hayatımızda ne kadar değerli olduklarını hissetmiş olurlar. Kuşkusuz ki karşımızdaki kişi bir bayan ise verilen hediyenin anlamı ve önemi bir kat daha artıyor. İşte böyle anlarda akıllara gelen ilk hediye ise pırlanta oluyor. Pırlanta deyince hemen pahalı ve gösterişli hediye deyip gözümüzün korktuğu da bir gerçek. Peki, çok uygun fiyata pırlanta alabileceğimiz yerler de olduğunu biliyor musunuz? O zaman bu yazıyı dikkatli okuyun.

Neden Bu Firma?

Bu sorunun en büyük cevabı firmanın sunduğu uygun fiyat anlayışı. Her kesime hitap edecek pırlanta çeşitlerine sahipler. Seçim yaparken fiyat ve seçim konusunda yardımcı oluyorlar. Bu sayede de seçim yapmakta güçlük çekmiyoruz.

Firmanın sahip olduğu özellikler şunlar;

  • Aynı gün kargo
  • Pırlanta çeşitleri
  • Uygun fiyat
  • Kolay sipariş

Bütün bu özellikleri bünyesinde toplayan firma müşteri memnuniyetini üst seviyede tutuyor.

Pırlanta Çeşitleri Nelerdir?

Firma çok sayıda tektaş pırlanta çeşidine sahip. Bu çeşitleri ve daha fazlasını sitelerinden takip edip alma imkanı sunuyorlar.

Siparişler Nasıl Gönderiliyor?

Firma aldığınız ürünleri anlaşmalı olduğu kargolar ile gönderiyor. Aynı gün teslimat hizmeti sayesinde aldığınız craft pırlanta çeşitlerine beklemeden kavuşma şansı sunuyorlar. Firma bu hizmeti ile hediyelerin gecikmesinin ve anlamını yitirmesinin de önüne geçmiş oluyor.

Ne Gibi Malzeme Kullanılıyor?

Firma kullandığı ürünlerde yüksek kaliteye ve uyuma önem veriyor. Kullandığı pırlantayı öne çıkaracak malzemeleri tercih ediyorlar. Bu sayede de göz alıcı ve sağlam ürünleri ortaya çıkarıyorlar. Örneğin; baget pırlanta çeşitlerine onu gösterecek ön plana çıkaracak yardımcı malzeme ile uyumu sağlıyorlar.

Ne Gibi Ürünlere Sahipler?

Firma ürün yelpazesini oldukça geniş tutuyor. Bu sayede de her müşteriye hizmet etmeyi amaçlıyor.

Firmanın ürün yelpazesini şu ürünler oluşturuyor;

  • Pırlanta yüzük
  • Pırlanta kolye
  • Pırlanta küpe
  • Püre koleksiyonu

Firma her grup altında çok sayıda çeşit ile hediye alma konusunda sınırlarınızı zorluyor.

Kampanya Var Mı?

Firmanın müşterilerine sunduğu en büyük ayrıcalık uygun fiyat avantajı sağlıyor olması. Çok sayıda çeşitte birbirinden özel indirimler ile her kesimden müşteriye ulaşıyorlar. Ayrıca promosyon ürünler ile çok şık pırlanta ürünlere çok uygun fiyata sahip olabiliyoruz. Ürünlerde yapılan indirimler ise dikkat çekiyor. Bazı ürünlerde firmanın yaptığı indirim oranı yüzde 40 seviyelerine kadar çıkıyor. Firma sayesinde neredeyse yarı yarıya indirimli pırlanta hediyelik alma şansımız oluyor.

Ödeme Seçenekleri Neler?

Firmanın ödeme konusunda da sunduğu kolaylıklar bulunuyor. Site üzerinden bizlere sunulan hesap numaralarına online ödeme yapabiliyoruz. Ayrıca ürünler için sunulan taksit imkanı sayesinde ödeme güçlüğü çekmeden taksitlerimizi ödüyoruz. Peşin alımlarda ekstra indirim ile firma ürünlerini daha da uygun hale getiriyor.