Zonguldakspor'da sıcak gelişmeler yaşanacak. Kulüp Başkanı Süleyman Caner camianın en fazla eleştirdiği üyelik ve AS. konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Elmas Televizyonunda her Salı akşamı canlı olarak yayınlanan ve Atilla Öksüz'ün hazırlayıp sunduğu Arti Eksi programının konuğu olan Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner umut verici açıklamalarda bulundu.

Atilla Öksüz'ün "Zonguldakspor'da üyelikler açılacak mı. En çok merak edilen konu bu" şeklindeki sorunu üzerine konuşan Caner "Kulübümüze büyük katkılar veren iki yöneticimiz A.Ş olayına sıcak bakmadığını ve böyle bir şey olursa bırakacaklarını söylediler. Bunlara değer veriyoruz. Çünkü biz kötü zamanımızda bu şirketler biz mazot alamazken 3-4 sene bu firma A takıma ve alt yapıya mazot verdi. Onun için onlara ayrı bir değer veriyorum. Benim çaresiz kaldığımda telefon açtığımda bu takıma destek verdiler. Onları kırmamak için A.Ş olayını iptal ettik. Daha sonra değerlendirmek için erteledim" dedi.

"ÜYELİKLERLE İLGİLİ DÜZENLEME YAPACAĞIZ"

Başkan Caner üyelikler konusunda da konuşarak "Biz A.Ş olunca üyeliklerin çoğunu çoğaltacaktık. Onu artık bir sonra ki sezona bıraktık. Biz burada olursak eğer ilk yapılacak iş takımın A.Ş olması. Üyeliklerle ilgili de tekrar düzenleme yapılması için gerekeni yapacağız. Biz hiç bir şeyden kaçmıyoruz. Ben buradan Zonguldak'ın yüzü gülsün diye uğraşıyorum. Başka bir gayemde yok" dedi.

"İSTEMEYEN ERDOĞAN DEMİR VE HACI DEMİR DEĞİL"

Başkan Caner ''Zonguldakspor'un AŞ. olmasını istemeyen kişiler Hacı Demir ve Erdoğan Demir değil. AŞ.'yi istemeyen Çates Müdürü ve Musa Bahadır kardeşimizdi. O yüzden AŞ. olayı bir daha ki sezona bıraktık. Bunlarla ilgili düzenlemeyi gelecek sezon yapacağız. Kimse merak etmesin" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi