Park Et'de düzenlenen kahvaltıya; AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır ile Faruk Çaturoğlu, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, AK Parti Devrek İlçe Başkanı Serdar Kelebek, Ereğli İlçe başkanı Fatih Çakır, İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli, Belde Belediye Başkanları, AK Parti Çaycuma kadın Kolları Başkaknı Suzan Akman , AK Parti Çaycuma Gençlik Kolları Başkanı Uğur Karaalp katıldı.

AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu il kongresi için zaman saymaya başladıklarını ifade ederek; "Başbakanımızın katılı ile kalabalık Zonguldak'a yakışır bir kongre icra edeceğiz. O gün kapalı spor salonuna gittiğimiz zaman inşallah o salon inleyecek. Tüm üyelerimiz ile coşkulu bir kongre gerçekleştireceğiz. İnşallah bu buluşmamız 2023 hedeflerimize ulaşmada öncü olacaktır"diye konuştu.

Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ ise Başbakanı yüzlerinin akı ile karşılayacaklarını ve güzel bir kongre geçireceklerini ifade etti.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ise şunları söyledi; "Biz bir olduğumuz beraber olduğumuz müddetçe bizi ne içerde ne dışarıda hainler mağlup edemez. Bunun bilinci içindeyiz. Bu coşkuyu bu mutluluğu bize yaşattığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum".

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakırda Anayasa değişikliği yaptıktan sonra kongre sürecine girdiklerini ifade ederek; "Yerelde ve genelde çalışmalarımız devam ediyor. Bazı arkadaşlarımız değişiyor, bazı arkadaşlarımız yerinde kalıyor. Görev değişikliği oluyor. Kimse kimseye küsmesin. Bizim partimizin davası ülkemizin davasıdır. Partimiz artık bir ülkenin geleceği ile bütünleşmiştir. Sadece bunu hatırlayalım. Şahsi çıkarlarımızı düşünmeyelim. Biz ise ülkemizin geleceğini nasıl güvence altına alırız onun peşindeyiz"diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun bölge için elinden gelen gayreti yaptıklarını söyledi. Tosun; "Bu çalışmalarda bana destek veren sizlere teşekkür ediyorum. Bu desteği bana il kongresinde de vereceğinize eminim. Zonguldak halkımızı yakışır bir kongre yapacağız"dedi.

Editör: Pusula Gazetesi