Elazığ ve Malatya'daki meydana gelen depremin ardında Türkiye genelinde olduğu gibi Zonguldak'a da esnaf, iş insanı ve vatandaşlar bölgeye yardımda bulunmak için seferber oldu. Ups Kargo Zonguldak ve Batıkaradeniz Şubesi, bölgeye yapılacak olan yardımları ücretsiz olarak taşıyacaklarını açıkladı. Ups Kargo Temsilcisi Bahri- Barış Kütük kardeşler yaraların sarılması için ellerinden gelen yardımı ve yardımların ulaşması için gerekli nakliyat ve kargoların bölgeye ücretsiz gönderileceğini açıkladı.
UPS Kargo olarak bu zor günlerinde Elazığlı hemşerilerimize yardım elini uzatmak isteyen hayırsever Vatandaşlarımızın kargolarını ücretsiz bir şekilde göndereceklerini belirten UPS Kargo temsilcileri Zonguldak'taki vatandaşların 0 372 201 04 01 nolu telefondan, Bartın'daki vatandaşların 0378 228 01 04 nolu telefondan ve Karadeniz Ereğli'de yaşayan vatandaşları 0372 310 04 01 numaralı telefonlardan kendilerine ulaşarak yardımları ücretsiz olarak gönderebileceklerini söyledi.
Cumartesi pazar günleri11.30-17.30 saatleri arasında açık olacaklarını ifade eden Bahri Kütük depremin yaralarının en hızlı şekilde sarılmasını dilediklerini ifade etti.