Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta sezona kümede kalma hedefi ile başlayan ve son iki haftaya kadar play-offu zorlayan Zonguldakspor 1-1'lik Fatih Karagümrük beraberliği ile play-off umutlarını kaybederek ligde unu eleyip, eleği de asmıştı. Bucaspor maçı öncesinde 4 as futbolcusu cezalı durumda olan Zonguldakspor'da Teknik Direktör Şenol Demir eksiklerin yerini doldururken genç Cömert'e ise 90 dakika şans verdi. Cömert maç boyunca gösterdiği başarılı performansla hocası Şenol Demir'in yüzünü kara çıkarmadı, üstüne bir de 36'cı dakikada gol atarak göze girdi.

KALEDE FERDİ YALÇIN BAŞLADI, İBRAHİM SİFTAH YAPTI

Zonguldakspor'da sezon başından bu yana tüm maçlarda oynayan Osman Kurtuldu'nun yerine geçtiğimiz sezon yaşanan şampiyonlukta kurtarışlarıyla büyük pay sahibi olan kaleci Ferdi Yalçın kalede yerini aldı. Devre arasında transfer edilen genç futbolcu İbrahim ise 57'nci dakikada Turan Yılmaz'ın yerine oyuna dahil olarak bu sezon ilk resmi maçına çıktı.

OFSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BUGÜN BAŞLAYACAK
Zonguldakspor 3-2'lik Bucaspor yenilgisini unutarak hafta sonu ligin son karşılaşması olan Ofspor maçı hazırlıklarına ise yarından itibaren başlayacak. Teknik Patron Şenol Demir'in bu maçta da gençlere ve bugüne kadar fazla forma şansı bulamayan futbolculara şans vermesi bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi