Zonguldak Sanayi ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) ülkenin önde gelen ünlü radyo ve televizyon programcıları ile birlikte Zonguldak'a seyahat düzenledi.

Zonguldak Sanayi ve İş Adamları Derneği (ZONSİAD) Başkanı Necdet Tıskaoğlu, Türkiye'nin ünlü radyo programcıları ile birlikte Zonguldak ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarete; Adem Metan (Radyo D), Cem Arslan (Best FM), Polat Labar (Radyo D), Umut Öztürk (Radyo 7), Serdar Gökalp (Alem FM), Kadir Çetin (Number One FM), Hopdedik Ayhan (Turkuvaz FM) ve TGRT Haber Sunucusu Cem Küçük ile Mehmet Aydın katıldı.

MADEM MÜZESİ VE EĞİTİM OCAĞINI ZİYARET

Zonsiad Başkanı Necdet Tıskaoğlu radyo ve televizyon programcılığı ile birlikte ilk olarak şehit madenci Anıtı, maden müzesi ve eğitim ocağını ziyaret ettiler. Ünlü radyove televizyon programcılarına, şehit madenci anıtı'nda bol bol fotoğraf çektirdiler. Maden müzesi ziyaretinde madencilik tarihi anlatıldı ve madencilik hakkında bilgiler verildi.
Ardından TTK eğitim ocağı ziyaret edildi.
İlk kez madene giren ünlü radyo ve TV programcıları çok heyecanlı olduklarını ve madencilerin çalışma şartlarının zorluklarını gördüklerini ifade ettiler. Ünlü radyo ve televizyon programcıları sosyal medyada paylaşmak üzere video ve fotoğraf çekimi gerçekleştirdiler.