2019-2020 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta başarılı bir sezon geçiren temsilcimiz Devrek Belediyespor ligin 18'nci haftasında saha ve seyircisi önünde Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi ile karşı karşıya gelecek.
Son iki haftada 4 puan toplayarak büyük moral bulan Devrek Belediyespor bu süreçte Ereğli Belediyespor'u sahasında 4-2 yendi, deplasmanda ise geçtiğimiz hafta şampiyon adaylarından Ankara TKİspor ile 1-1 berabere kaldı. Üst düzey mücadele eden ve başarılı bir futbol sergileyen Devrek Belediyespor'da taraftarlarla takımının futbolundan memnun.
RAKİP ANADOLU ÜNİVERSİTESİ
Devrek Belediyespor Pazar günü sahasında bir eğitim kurumu olan Eskişehir Anadolu Üniversitesi ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı-beyazlı ekip bu maçın hazırlıklarını antrenör İlhan Özer nezaretinde sürdürüyor.
DEVREK DERS VERECEK
Yeni sezonda takımlarının oynadığı üst düzey futbolla moral bulan Devrek Belediyesporlu taraftarlar ise Anadolu Üniversitesi maçı öncesinde "Üniversitelilere bu kez dersi biz vereceğiz" şeklinde espriler yaparak takımlarından galibiyet beklediklerini ifade ettiler.
Kırmızı-beyazlı ekip topladığı 25 puanla ligin 6'ncı sırasında bulunurken rakip Eskişehir Anadolu Üniversitesi ile 24 puanla 8'nci sırada kendine yer buldu.