Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı ve BEÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Şenay Özdolap, Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbalı'yı ziyaret etti.

Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Profesör Doktor Mustafa Çufalı ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Strateji Başkanı Naci Ağbal'ı ziyaret ettikleri bildirildi.

Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu, beraberinde Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Profesör Doktor Mustafa Çufalı, BEÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Şenay Özdolap ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Strateji Başkanı Naci Ağbal'ı ziyaret ettikleri bildirildi. Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen "Zonguldak Milletvekilleri ve BEU Rektörü Mustafa Çufalı ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Strateji Başkanı Naci Ağbal'ı ziyaret ettik. Havaalanı pist uzatılması ve Üniversitemizin sorunları hakkında taleplerimizi ilettik" dedi.