O'nun adı Umut. 6 aylık 600 gram doğdu. Doktorlar yaşamaz dedi. Umut bebek yaşama öyle sarıldı ki. Şu an 13 aylık olan Umut bebek 13 aylık yaşamı içinde 1 kalp ameliyatı, 3 göz ve kulak operasyonları geçirdi. Adı hem umut, hem mucize bebeğe çıktı. Ruhunda korkusuz ve savaşçı kimliği vardı sanki. İşte o Umut bebek şimdi 13 aylık oldu. 600 gram doğdu, 7.5 kilo oldu.

ANKARA'DA ÖNCE TEDAVİ, SONRA ZONGULDAKSPOR KAMP ZİYARETİ

Zonguldak 19. Dönem Milletvekili Ali Uzun'un yeğeni Zonguldakspor Teknik Direktörü Şenol Demir'in kuzeni olan Zonguldak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde çalışan baba Yusuf Uzun'un oğlu olan Umut bebek önceki gün Ankara'ya tedavi ve kontrol için gitti. Ankara dönüşünde babası Yusuf Uzun ile birlikte Zonguldakspor'un Kızılcahamam kampını ziyaret etti. Daha şimdiden koyu bir Zonguldakspor taraftarı olan Umut bebek, Teknik Patron Şenol Demir ve Zonguldaksporlu futbolcuların ilgi odağı oldu.

ZONGULDAKSPOR'A "UMUT VE MUCİZE" AŞILADI

Mucize bebek Umut Uzun babası Yusuf Uzun aracılığı ile kampta yaşamından örnekler sundu, yaşama nasıl dört elle sarıldığını, mucizelerin nasıl gayret ve sabırla yaşanacağını, başarının nasıl geldiğini gösterdi. Zonguldakspor da o gayret ve mucizeleri göstererek yeni sezonda şampiyon olup özlem duyduğu TFF 1. Lige çıkmayı "UMUT" ediyor. Bunun en büyük örneği ise 600 gram doğup 1 kalp, 3 göz ve kulak operasyonu geçirip sağlıklı ve dimdik Zonguldakspor kampında teknik heyeti ve futbolcuları ziyaret eden UMUT BEBEK oldu.

Editör: Pusula Gazetesi