Zonguldak Belediyesi'nin Ak Partili Meclis Üyesi İşadamı Ümit Bozkurt, Ak Parti'den Zonguldak Milletvekili Aday Adayı oldu.

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak erken genel seçimlerinde Zonguldak'tan Milletvekili Aday Adayı olmak için Belediye Meclis Üyeliği görevinden istifa eden Ümit Bozkurt, başvuru formunu İl Başkanı Zeki Tosun'a teslim etti.

Ümit Bozkurt, düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi:

"Sayın il başkanım ve dava arkadaşlarım.
Duygu ve düşüncelerimizin tercümanı basınımızın güzide temsilcileri.
Öncelikle sizleri ve sizlerin aracılığı ile Zonguldak kamuoyunu selamlıyorum.

Zonguldak'ta 80 yıllık geçmişi olan bir ailenin 3. nesil evladı olarak 1961 yılında Çaydamar Mahallesi'nde dünyaya geldim. 35 yıldır vatanımızın ve şehrimizin kalkınması gelişmesi ve büyümesi için merkez sağ siyasetinin içinde aktif olarak yer aldım.

Son olarak yerel seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Zonguldak Belediye Meclis Üyesi olarak seçildim. Ülkemizin verdiği mücadeleyi, değişimi, gelişmeleri yakından takip eden biri olarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yürüdüğü bu kutsal yolculukta yanında daha fazla yer alabilmek, ülkeme ve yıllardan beri sorunlarıyla boğuştuğumuz kentimize daha fazla ve doğrudan faydalı olabilmek istiyorum.

Yılların kazandırdığı tecrübe ile Zonguldak kamuoyunun her kesiminin duygu ve düşüncelerini yaşayan, bilen, hisseden biri olarak daha aktif bir görev almanın zorunluluğuna inandığım için buradayım. Bu sebeple ülkeme ve kentime Milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum.

Bu duygularla başvuru dilekçemi İl Başkanımız Sayın Zeki Tosun'a teslim ediyor kendimi ve sizleri Allah'a emanet ediyor, desteklerinizi bekliyorum."

Editör: Pusula Gazetesi