Gençlik ve Spor Bakanlığı ve TFF'nin almış olduğu karar sonucunda Profesyonel müsabakalarda karşılaşma öncesinde, devamında ve sonrasında maçların güvenliğini daha çok özel güvenlik görevlilerin ön plana çıkması, özel eğitimli güvenlik görevlilerini daha anlamlı hale getirdi.

Zonguldakspor'un iç sahada oynadığı karşılaşmalarda stadın güvenliğini sağlayan Ulus Güvenlik aldığı tedbirlerle olayları bıçak gibi kesti. Maç öncesinde, devamında ve sonrasında özellikle taraftar grupları ile karşılıklı iyi niyet çerçevesinde, anlayışlı ve mütevaziliğin yanı sıra güler yüzlü yaklaşımlarla olayları bitiren Ulus Özel Güvenlik görevlileri aldıkları eğitim ve bilgileri futbol müsabakalarında en iyi şekilde uyguluyor. Müsabakalarda kulüp yönetimi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli ve resmi görevli polislerle iyi bir uyum gösteren Sati Kaya amirliğinde Ulus Özel Güvenlik görevlileri son oynanan Zonguldakspor-Fatih Karagümrük maçında da görevlerini en iyi şekilde yerine getirerek olaysız bir müsabakayı geride bırakmanın gururunu yaşadı.

Ulus Özel Güvenlik Şirketi sahibi ve aynı zamanda Zonguldakspor yedek yönetim kurulu üyesi olan Aydın Ergenç ve Metin Ergenç de her karşılaşmada stadta yerini alarak alınan güvenlik önlemlerini yerinde takip ediyor.

YENİ ÖZEL GÜVENLİKLER YETİŞİYOR

Ulus Özel Güvenlik Şirketi bugüne kadar yetiştirdiği sayısız özel güvenlik personeline yenilerini eklemek ve onları iş sahibi yapabilmek için Soğuksu semtinde bulunan binasında verilen üst düzey kurslarla eğitimlerine aralıksız olarak devam ediyor ve yeni özel güvenlik elemanlarını Zonguldak'a kazandırıyor.

Editör: Pusula Gazetesi