Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer'e ve ekibine, Zonguldak' a kazandırdıkları hizmetler için teşekkür etti.

Milletvekili Ulupınar, açıklamasında şu görüşlere değindi:

"BEÜ Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mahmur Özer ve ekibi, Zonguldak ve ilçelerinde üniversitemizin gelişimi için çok büyük emek harcamaktadırlar. Kendilerinin de basın açıklamasında belirttikleri gibi bütün kampüsleri iyileştirerek, yeni meslek yüksekokulları ve bölümleri hizmete açarak eğitimde kalitenin yükselmesini sağlamak için çaba sarf ediyorlar.

Bunun en güzel örneği de Devrek'te kurulacak olan ve yeni onayı gelen Adalet Meslek Yüksekokulu'dur. Yine öğrenci kabul edecek olan Devrek Meslek Yüksekokulu bünyesinde kurulan İnternet ve Ağ Teknolojileri Programı, Posta Hizmetleri Programı ve Çağrı Merkezi Programları da kampüsü iyiden iyiye genişletmiştir. Umarız ki, bu bölümlerde öğrenim görecek ve ileride mezun olacak gençlerimiz adaletin ve hukukun üstünlüğü düsturunu edinerek vatanına, milletine ve insanlığa faydalı birer birey olurlar. Bir kez daha Zonguldak'ın ve ilçelerimizin gelişmesinde büyük katkı yaratacak olan bu hizmetleri kazandıran rektörümüz Sayın Mahmut Özer'e ve üniversitemiz çalışanlarına teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum."

Editör: Pusula Gazetesi