Kardeşliğin, beraberliğin, yardımlaşmanın ayı Ramazan'da Ülkü Ocakları Zonguldak İl Başkanlığı geleneksel hale getirdiği kampanya ile ihtiyaç sahibi her kapıya bir kumanya etkinliği gerçekleştiriyor.

Ülkü Ocakları Zonguldak İl Başkanlığı, ramazan ayında yardım bekleyen ailelere ramazan coşkusunu taşıyor. Zonguldak'ta tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere ramazan paketleri evlerine kadar götürülerek dağıtımı yapılıyor.

Ramazan coşkusunu Zonguldak'ın dört bir yanına taşıyan Ülkü Ocakları, bu mübarek ayda ihtiyaç sahiplerine kumanya dağıtarak yüzleri güldürüyor. Ülkü Ocakları, veren el ile alan eli bu mübarek ayda buluşturmanın gururunu yaşadıklarını ve ramazan ayı boyunca devam edeceklerini belirttiler.

Ülkü Ocakları Zonguldak İl Başkanlığı'nın konu hakkında yaptığı açıklama şöyle: "Ülkü Ocakları Zonguldak İl Başkanlığı olarak, mübarek ve bereketli bu güzel Ramazan Ayı'nda ihtiyaç sahibi ailelere her yıl olduğu gibi bu yıl da yardımlarınızı ulaştırdık. Maddi ve manevi destekte bulunanların Allah niyetlerini kabul eylesin. Var olsun Ülkü Ocakları"