Ülkü Ocakları, yapay zeka teknolojisini kullanarak "ODAK 2023 Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı" üretti.
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından üretilen ODAK 2023 yazılım programıyla birlikte ülkedeki en büyük problemlerden biri olan kitap okuma alışkanlığını kazandırma konusunda en büyük yardımcı olacak.
Çaycuma Ülkü Ocakları Başkanı Ömer Yanık ODAK 2023 yazılım programını tanıtarak kullanıcıların dikkatlerini artıran, odaklanma becerilerini geliştiren ve okuma bozukluklarını gideren bir eğitim programı olduğunu ifade etti. Yanık 10 yaş ve üzeri herkesin rahatlıkla kullanabileceğini, kullananların anlayarak okuma hızını arttıracağını, göz kaslarını geliştireceğini ve odaklanma becerilerini geliştireceğini belirtti. Ayrıca yapay zeka teknolojisiyle üretilen Odak 2023'ün alanında uzman kişiler tarafından pedagojik hassasiyetlerle hazırlandığını; LGS, YKS, KPSS, YDS, ALES gibi sınavlar gençlerimize zaman kazandıracağını belirtti.
Kullanıcıların okuma hızını 3 kat artıracak ODAK 2023'ün; Türk Gençliği özelinde tüm milletin hizmetine sunulduğunu, tüm Türk milletini ODAK 2023 yazılımını almaya davet ettiklerini, ODAK 2023 yazılımının Ülkü Ocakları il ve ilçe başkanlıklarından temin edilebileceğini ifade etti.