Durum böyle olunca kira masrafı ve başka masrafları olmadığından dolayı internet ortamında yapılan satışlar normale göre biraz daha uygun olmaktadır. Bu yüzden alışveriş yaparken internetten yapmayı isterler, ancak bu seferde kredi kartı kullanımı olacağından ve kişisel bilgilerin paylaşılması gerektiğinden alışveriş konusunda tereddüt ederler. Alışverişi bir şekilde pahalısı alınarak da halledilir ancak çocukların oyun oynamak istedikleri sitelerde ödeme için de kredi kartı gereklidir. Çocuklara engel olmanın çok zor olduğundan anne ve babalar bu konudan çok şikayetçilerdir. Artık internet üzerinden alışveriş yapmayı ve çocuklarınıza oyun oynatmayı korkmadan halledebileceksiniz. Paykasa sayesinde istediğiniz siteye gönül rahatlığı ile ödeme yapabilirsiniz. Ucuz paykasa alımı ile normalden daha karlı alışverişler gerçekleştirebilirsiniz.

Paykasa kredi kartına benzemektedir, tek fark kişisel bilgilerinizin yer almamasıdır. Bayi olan sitelerde kartı almak için ödeyeceğiniz ücret pahalı olur, ancak şirketin resmi sitesinden daha ucuz bir şekilde alabilirsiniz. Resmi paykasa sitesine üye olarak ve daha sonra almak istediğiniz kartı seçip canlı destekten yardım aldıktan sonra, almak istediğiniz kartın ödemesini Türk lirası olarak havale edersiniz. İşleminiz bu kadar olup sonrasında size dönüş yapılarak en fazla 5 dakika içerisinde kart sahibi olursunuz. Paykasa kullanımı da çok kolaydır. Alışveriş yapmak istediğiniz siteye 16 haneli kodu, son kullanma tarihini ve CV kodunu yazarak ucuz paykasa kartı ile alışverişinizi yapabilirsiniz. Alışverişinizden sonra kartınızı atacak olmanız, yani karın tek kullanımlık olması da avantajlarından birisidir. Günlük güncen en ucuz satış kuru için https://www.paykasacardal.com/ kaynağını inceleye bilirsiniz.

Paykasa'nın birçok banka ile anlaşması vardır. Kendi bankanızdan ya da istediğiniz bankayı kullanarak ucuz paykasa sahibi olabilirsiniz. Ayrıca bozdurma işlemi de yapılan ucuz paykasa kartını kullandığınız bankada bozdurabilirsiniz. Kartınızda kalan bakiyenizi o anki kur değerine göre hesaplanarak anında bozdurabilirsiniz. Bozdurulan limitiniz hemen hesabınıza yatırılır. Paykasa Euro üzerinden yükleme yapılarak kullanılır. Kredi kartlarından dolayı dolandırılan birçok kişi olduğu için insanlar kredi kartı kullanmak istemezler. Ucuz paykasa sayesinde güvenilir bir şekilde kişisel bilgileri paylaşmadan alışveriş yapabilirsiniz.

Editör: Pusula Gazetesi