Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak 3'üncü Sıra Milletvekili Adayı Hamdi Uçar, hafta sonu Gökçebey ilçesi ile Çaydeğirmeni ve Karaman beldelerinde seçim gezilerine devam etti.

Uçar, Gökçebey ilçesine bağlı Aktarla Köyü'ndeki iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi. İftar programına; Gökçebey Belediye Başkanı İsmet Karcı, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, AK Parti Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ, Kadın Kolları Başkanı Sema Kayabaşlı, Gençlik Kolları Başkanı Barış Aksakal ve Meclis üyeleri katıldı.

UÇAR, HASTA ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ

İftar sonrası konuşma yapan Uçar, "Güçlü Cumhurbaşkanı ve güçlü meclis için Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye destek istiyoruz" dedi.

Program sonrası Uçar ve beraberindekiler, Aktarla Köyü Muhtarı İbrahim Boduroğlu'na "geçmiş olsun" ziyaretinde bulundular.

Gökçebey ilçesine bağlı Uzunmehmetler Köyü'nde vatandaşlara ziyaret gerçekleştiren Uçar, burada da vatandaşlardan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için destek istedi. Uçar'a ziyarette, Gökçebey Belediye Başkanı İsmet Karcı, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ, Uzunahmetler Köyü Muhtarı Nihat Gökmen ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

UÇAR'A MİLLETVEKİLİ ULUPINAR DESTEK VERDİ

Uçar, Çaydeğirmeni'ne geçerek, Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ve çalışma arkadaşlarını ziyaret etti. Sahurda Merkeze bağlı Karaman beldesinde vatandaşlarla bir araya gelen Uçar, seçimin öneminden bahsederek, destek beklediğini söyledi. Sahur programında Uçar'a, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, Meclis üyeleri ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

KOZLU'NUN GÜCEK KÖYÜ'NDE KÖYLÜLERLE BULUŞTU

Uçar, Pazar günü de seçim gezilerine Kozlu'nun Gücek Köyü'nde devam etti. Uçar'ın seçim gezilerine; AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören, İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli, Gençlik Kolları Başkanı Ümit Karaarslan, Kadın Kolları Başkanı Şennur Danış, Gücek Köyü Muhtarı Bilal Başyiğit katıldı. Köy halkına seslenen Uçar, seçimler için destek istedi.

Editör: Pusula Gazetesi