almak günümüzde eskiye göre çok daha kolaylaştı. Şimdiler de havayolunun bir internet sitesi var ve buralar da uçak biletlerinin fiyatlarını görüp satın alabiliyorsunuz. arıyorsanız tek tek sitelere girmek yerine daha iyi bir çözüm yöntemi var. sitesi sizlerin rahatlığını öncelik haline getirmiş olup tüm havayollarının aradığınız kriterde ki uçuşlarını sizlerin önüne seriyor. Tüm sitelere girip bakmaktansa bu siteye girip karşılaştırmalar arasında size en uygununu seçerek satın alabilirsiniz.

Bilgisayardan internet sitesine erişim yaparak bu karşılaştırmaları görebilirsiniz fakat çoğu site mobil uyumlu olmadığından sitedeki bilgiler tamamıyla görünmeyebilir veya bilgiler ekrana sığmayabilir. Fakat bu sitede kesinlikle öyle bir şey yaşamazsınız. Site mobil uyumlu bir altyapıya sahiptir. Hatta kullanıcılarını değerli gören site mobilden bilet almak isteyenler için uygulama yapmış ve tüm online marketlerde ücretsiz biçimde sizlere sunmuştur. Uygulama üzerinden uçak biletlerine bakabileceğiniz gibi diğer uygulaması olan sitelerden en büyük farkı olan alarm kurma özelliği ile bilgilendirme alabilirsiniz. Bu bilgilendirme konusunu biraz açmak gerekirse; Siteye girip gideceğiniz rotayı seçiyorsunuz ve daha sonra bir fiyat seçiyorsunuz, bilet o fiyatın altına düştüğünde isterseniz mail yoluyla bilgilendirme mesajı alıyorsunuz isterseniz de mobil uygula üzerinden bildirim alıyorsunuz. Bu sayede gideceğiniz yere en ucuz uçak bileti almış olarak ulaşım sağlamış olabiliyorsunuz.

Sitede aradığınız rotada ve tarihte tüm uçuşlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz fakat aradığınız herhangi bir detay site de mevcut değilse veya aklınıza takılan başka bir konu olursa ve canlı destek almak isterseniz diye site çağrı merkezi kurmuş. Site de belirtilen telefon numarasını arayarak 7/24 canlı destek alıp sorularınıza yanıt bulabilirsiniz.

Uçak bileti alırken sitenin güvenliği de çok önemlidir. Tüm kredi kartı bilginizi girdiğiniz sitenin güvenilir olup olmadığını anlamınız için online güvenlik sistemlerinden hangisini veya hangilerini kullandığına bakmanız gerekir. Site; 128bit SSL(secure Sockets Laver) protokolü ve 3D Secure sitemlerini kullanan bir site olarak kullanıcılarının güvenliğini ön planda tutuğunu söyleyebiliriz. İyi uçuşlar dileriz