CHP Çaycuma İlçe Başkanı Şeref Köktük 3 yıl önce ihraç edilen öğretmenler İsmet Akyol ve Gökhan Taner Günsan'ın görevlerine iade edilmemesine tepki göstererek; 'Yapılan bu zalimliğin bitmesini, yapılan hatanın düzeltilmesini bekliyoruz, İsmet Akyol ve Gökhan Taner Günsan'a yapılan haksız uygulamalar İktidarın yüz karasıdır'dedi.
Köktürk;" Legal iktidar'ın illegal ortağı ile birbirine düşmesi ve daha sonra demokrasinin rafa kaldırılıp Kanun Hükmünde Kararnamelerle ülkenin yönetilmesi sonucunda hayatını FETÖ ve benzeri yapılaşmalara karşı durmakla geçirmiş iki öğretmen arkadaşımız bu yapılanma ile ilişkilendirilerek 7 Şubat 2017 tarihinde yayınlanan 686 sayılı KHK ile ihraç edilmişti.
Üç yıldır İsmet Akyol ve Gökhan Taner Günsan'a yapılan bu zalimliğin bitmesini, yapılan hatanın düzeltilmesini bekliyoruz, İsmet Akyol ve Gökhan Taner Günsan'a yapılan haksız uygulamalar İktidarın yüz karasıdır.
Hergün defalarca FETÖ haberleri ve FETÖ ile mücadele ediliyor ifadeleri Çaycuma halkına hiç bir şey ifade etmemektedir. Yanlıştan doğru çıkmaz, bu iki öğretmen arkadaşımız azıcık adaletiniz varsa görevlerine iade edilirler ve öğrencileri ile buluşurlar"dedi.