TFF tarafından organize edilen ve Zonguldak'ta gerçekleştirilen U17 Türkiye şampiyonası sona erdi.

Sakarya Harbisspor ile Samsun Atakum Belediyespor üçüncülük dördüncülük maçı oynarken maçı 2-1 kazanan Atakum Belediyespor U17 Türkiye şampiyonasında üçüncü oldu.

FİNALDE GÜLEN TAKIM İNEGÖLSPOR OLDU
İnegölspor ve Adana Seyhanspor final maçında Karaelmas Kemal Köksal stadyumunda karşı karşıya geldi. İnegölspor, Seyhanspor'u 4-1 yenerek U17'lerde Türkiye'nin en büyüğü olarak şampiyonluğunu ilan etti.

Hakan Ergin'in yönettiği final maçında İnegölspor'un gollerini Arda, Orhan, Erdal ve İlker atarken maçın bitiş düdüğü ile birlikte Samsun Atakum Belediyespor büyük bir coşku yaşadı.

KUPA AKDEMİR VE TURANLI'DAN

Kupa töreninde şampiyon İnegölspor'a madalya ve kupalarını Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı verdi. İkinci olan Seyhanspor'a ise madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel ve Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner verdi.

TFF'DEN DEMİR, YÜKSEL, MALKOÇ VE ATIŞ'A TEŞEKKÜR PLAKETİ
Zonguldak'ta gerçekleştirilen U17 Türkiye şampiyonası finallerinde başarılı bir ev sahipliği yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve ASKF Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç ve İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış sorunsuz biten organizasyonun ardından Zonguldak'ın böylesine önemli turnuvalara ev sahipliği yapabileceğini bir kez daha göstermiş oldular. Demir, Yüksel, Malkoç ve Atış'a başarılı organizasyonlarından dolayı Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyeleri tarafından başarı ve teşekkür plaketleri takdim edildi.

Editör: Pusula Gazetesi