Zonguldak U-14 Play-off kura çekimi gerçekleştirildi. 8 takımın mücadele edeceği U-14 play-off müsabakalarının kuraları ASKF Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Kuraya Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Amatör Spor Kulüpleri Genel Sekreteri Kemal Harmankaya, Zonguldakspor altyapı antrenörü Metin Aydın, Sarayspor antrenörü Hakan Sağlam ve Karadonspor antrenörü Ali Kemal Ofluoğlu katıldı.

Merkez grubunda, Zonguldakspor, Çaycuma Gençlerbirliğispor, Sarayspor, Kilimli grubunda, Karadonspor, Gelikspor, Çatalağzı Demirspor ve Ereğli grubunda ise Kdz. Ereğli Belediyespor ve Kdz.Ereğli Genç Yıldızspor takımlarını yer aldı.

U-14 Play Off karşılaşmaları 1 Mayıs Çarşamba günü Fener ve Kozlu sahasında oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak karşılaşmalar sonunda grup birincileri final karşılaşması oynayacak. Finalde kazanan takım ise Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek. 8 takım A ve B grubunda şampiyonluk mücadelesi verecek. (Haber: Ender Yüksel)

A GRUBU

1-Zonguldak Kömürspor

2-Ereğli Belediyespor

3-Sarayspor

4-Gelikspor

B GRUBU

1-Karadonspor

2-Kdz.Ereğli Gençyıldız

3-Çatalağzı Demirspor

4-Çaycuma Gençlerbirliği

İLK HAFTA MAÇLARI

16:00-Fener Sahası: Karadonspor-Çaycuma Gençlerbirliği

17:30-Fener Sahası: Çatalağzı Demirspor-Ereğli Genç Yıldız

16:00-Kozlu Sahası: Zonguldak Kömürspor-Gelikspor

17:30-Kozlu Sahası: Sarayspor-Ereğli Belediyespor

Editör: Pusula Gazetesi