Zonguldak'ta futbol şöleni yaşanacak. U-19 2.Kademe Türkiye Şampiyonası müsabakaları Zonguldak'ta oynanacak. 23-26 Mayıs tarihleri arasında oynanacak olan müsabakalar Kozlu Sahası'nda gerçekleştirilecek. Şampiyona öncesinde kura çekimi Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda gerçekleştirildi.

Programa Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel,Gençlik Merkezi Müdürü Barış Özdemir, Amatör Spor Kulüpler Federasyon Başkanı Kemal Demir, TÜFAD Yöneticisi Nihat Ürer, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Saha komiserleri Derneği Başkanı Bülent Tuna, İl Hakem Kurulu Başkan Yardımcısı Yakup Çelik'in yanı sıra kulüp temsilcileri hazır bulundu.

KARA ÇEKİMİNDE GRUPLAR BELİRLENDİ

U-19 2.Kademe Türkiye Şampiyonası müsabakaları öncesinde çekilen kura sonucunda gruplar belirlendi. A grubunda, Sultangazi, Lüleburgazspor, Sağlıkspor ve B grubunda ise Bağlarbaşı, Gazimahallesi ve Güneşspor yer aldı.

Müsabakalar tek devreli lig usulüne göre oynanacak. Final maçında ise A ve B gruplarının birincileri 26 Mayıs Cumartesi günü saat 13:00'da Kozlu Şehir stadyumunda oynanacak. Şampiyona 23 Mayıs Çarşamba günü Kozlu Şehir stadyumunda 15:00'da Bağcılarspor-Gazimahallesi ile 17.00'da Lüleburgaz-Sağlıspor maçları ile başlayacak.

Editör: Pusula Gazetesi