Zonguldakspor'un Antalya Lara'da devam eden kamp çalışmaları5 kapsamında Tuzlaspor ile oynayacağı hazırlık maçı iptal oldu. Elverişsiz hava koşulları ve sağanak yağış nedeniyle iptal edildiği açıklanan maçın ardından Zonguldakspor Salı günü 3. lig ekiplerinden Tepecikspor ile hazırlık maçı oynayacak.

TFF 2. lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor ikinci yarı hazırlıklarına Antalya'da devam ediyor. 22 Aralık Pazar günü başlayan ikinci yarı hazırlıkları kapsamında kırmızı-lacivertli ekip Antalya'da çift idman yaparak yoğun tempo ile hazırlanıyor.
Kampın ikinci gününde yağan sağanak yağış ve fırtına nedeniyle Zonguldakspor sabah idmanını salonda yapmak zorunda kalmıştı. Kırmızı-lacivertli ekip ilk hazırlık maçını 2. lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tuzlaspor ile oynayacaktı. Ancak yine sağanak yağış ve fırtına hazırlık maçının iptaline neden oldu. Her iki takım teknik heyeti de aldığı karar nedeniyle maç oynanamadı.
ZONGULDAKSPOR'UN RAKİBİ TEPECİK
Zonguldakspor'un Tuzlaspor ile oynayacağı maçın iptal olmasının ardından kırmızı-lacivertli ekip 3. lig ekiplerinden Tepecikspor ile Salı günü bir hazırlık maçı oynama kararı aldı. Her iki takımda hazırlık maçı için anlaştı. Hava koşulları elvermesi durumunda Zonguldakspor ile Tepecik hazırlık maçı oynayacak.
MANİSA MAÇINA KADAR HAZIR OLACAK
Zonguldakspor'un Antalya kampının zaman zaman elverişsiz hava koşulları nedeniyle idman yapmada sorun yaşamasına rağmen gerek salonda gerekse sahada yaptığı idmanlarla çalışmalarını sürdürüyor. Zonguldakspor 11 Ocak tarihinde ikinci yarının ilk maçı olan Manisa Futbol Kulübü maçına kadar hazır olması bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi