AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ile CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu arasında TBMM'de yaşanan "FETÖ" ve "Şerefsiz" polemiği mahkemelik oluyor. Her iki milletvekili de yaşanan tartışma sonrasında yaptığı açıklamalarda birbirinden şikayetçi olacaklarını söyledi. İlk açıklama, AK Parti Milletvekili Çaturoğlu'ndan geldi. Çaturoğlu, "Devlet hastanesi inşaatı ile yapmış olduğum açıklama sonrasında lafın altında kalan Turpcu, eşimi, 'FETÖ'ye himmet toplamakla' suçlamaya çalışmıştır" diye konuştu.

CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu'nun sosyal paylaşım sitesi üzerinden de paylaşımlarına devam ettiğini belirten AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, "Twitter hesabında da benzer ahlaksız ve iftira dolu açıklamalarını, şahsımı da dahil ederek sürdürmüştür. Turpcu'nun benim ve eşim hakkındaki iddiaları yalandır, ahlaksızlıktır, iftiradır. Bu ahlaksız müptezel müfteri ile Türk mahkemeleri ve adaleti önünde hesaplaşacağım" ifadelerini kullandı.

CHP Milletvekili Şerafettin Turpcu ise, Çaturoğlu'nun kendisine "Şerefsiz" dediğini ve dava açacağını belirterek, "Konuşmamda hükümeti eleştirdim, Zonguldak'a yapılmayanları anlattım. Çaturoğlu ise, bunlara yanıt vereceği yerde, ne yaptığını bilmez bir şekilde ilgisiz iddialarda bulundu. Çok sinirlenmiş olacak ki, 'Şerefsiz herifler' gibi ağır hakaret içeren ifadeler kullandı. Bunlar milletvekiline yakışmayacak ifadelerdir. Şahsım, bu konuda itham altında bırakılmıştır. Meclis tutanaklarını ve diğer belgeleri avukatıma ulaştırdım, gerekli davayı açmasını istedim" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi