Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde başlayan "Adalet Yürüyüşü" 23'üncü gününde devam etti.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve Adalet Yürüyüşü Korteji, dün İstanbul il sınırına ulaştı. Sınır tabelası altında barış güvercini uçuran Kılıçdaroğlu, geceyi Tuzla'daki kamp alanında geçirdikten sonra Adalet Yürüyüşü'ne bugün de devam edecek.

Artık sona yaklaşılan "Adalet Yürüyüşü"nün dünkü etabına da katılarak en başından olduğu gibi desteğini devam ettiren CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, 9 Temmuz 2017 Pazar günü yapılacak olan, Türk siyasi ve demokrasi tarihine geçecek "Büyük Adalet Mitingi" için tüm vatandaşlara ve demokrasi güçlerine katılım ve destek verme çağrısı yaptı.

Milletvekili Turpcu'nun çağrı mesajı şöyle:

"Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu tarafından başlatılan ve tek sloganı 'Hak, Hukuk, Adalet' olan 25 günlük 'Adalet Yürüyüşü'nün ardından 9 Temmuz 2017 Pazar günü saat 18.00'da Maltepe'de gerçekleştirilecek olan 'Büyük Adalet Mitingi'ne, adalete susamış CHP'lileri ve herkesi bekliyoruz. Milyonlar tek yürek olarak, 'herkes için adalet' diyelim!"

Editör: Pusula Gazetesi