Bu kapsamda ülkemizin ilk slow müzik radyosu olan Joy Türk de radyo yayıncılığını başlatmıştı. Kanal 2003 yılında canlı radyo yayınları üzerinden kullanıcılara slow müzk içerikleri sunmaya başladı. Dünyaca ünlü yabancı slow müzik sunucusu Joy FM radyo yayın kanalının Türkçe yayın sunucusu olarak hizmet vermektedir.

Kanal ilk slow müzik radyomuz olduğundan radyo kültürünün ülkemizde yerleşmesine önemli katkılarda bulunmuştur. Ve halen daha sektöre getirdiği yeniliklerle katkılarını sürdürmektedir. Slow müzikler ülkemizde tercih edilen içeriklerden olduğundan bu kapsamda radyo yayınları da kayıtsız kalmamış ve Joy Türk ile dinleyicilere sunulmuştur.

Joy Türk Müzik İçerikleri

Slow müzik hayranları için en sık tercih edilen kanalların başında Joy Türk gelmektedir. Bu alanda hizmet veren ilk radyo yayını olduğundan içerik konusunda dinleyicilere oldukça farklı içerikler sunmaktadır. Dinleyicilerin kolay ulaşabilmeleri için çok geniş bir yayın imkanı sağlanmaktadır. Bu kapsamda;

  • Radyo cihazları,
  • Akıllı telefonlar,
  • Bilgisayarlar,
  • İnternet üzerinden ,
  • Youtube ile Joy Türk Akustik yayınına erişebilirsiniz.

Ayrıca canlı yayın konukları ile slow şarkıları kayıttan değil bizzat sanatçılardan canlı olarak dinleme imkanı da sağlamaktadır. Slow şarkılar tercih edenlerin ilk aklına gelen kanal olmayı başarmaktadır.

Yabancı Slow Müzik için Joy FM

Ülkemizin ilk yabancı slow müzik yayıncısı olan kalan birçok yeniliklerle karşımıza çıkmaktadır. Yabancı müzik severler için ilk akla gelen radyo yayın kanallarından biridir. Başarılı sunucuları, kaliteli yabancı slow müzik içerikleri ile en yoğun tercih edilen kanallardan olmaktadır. En yeni yabancı slow müziklere ilk olarak Joy FM radyo yayınından erişebilirsiniz.

Ankara, İstanbul ve İzmir için radyo yayını sağlamaktadır. Kanala diğer bölgelerden erişim ise internet sitesi üzerinden veya mobil uygulamalardan Karnaval App ile sağlanmaktadır. Oldukça kullanışlı bir uygulama ile yabancı slow müzikleri radyo yayınından dinleyebilir, kaydedebilir veya telefonunuza indirebilirsiniz.

Ülkemizde ilk yerli ve yabancı slow müzik yayıncılığı başlatan Karnaval grup bu alanda yayın içeriklerinin yanı sıra konser programları da organize etmekte ve radyo üzerinden de kullanıcılara sunmaktadır.

Editör: Pusula Gazetesi