Zonguldak Özel Halk Otobüsü firma yetkililerinden vatandaşa ekmek kampanyası;

EKMEK OTOBÜSÜN KARTINDA, UYGULAMA TÜRKİYE'DE İLK...

Zonguldak Özel Halk Otobüsleri işletmeciliğini yapan Atıl İnsan Kaynakları Taş. San. Tic. Ltd. Şirketinden müşterilerine daha iyi hizmet vermek amacıyla ekmek kampanyası başlattı. 4 Ocak 2017'den itibaren kartlarına belli bir miktarda Türk Lirası yükleme yapan müşterilerine, yükledikleri ücret miktarına göre ekmek veriyor. Buna göre kartlarına; "25 TL Yükleyene 2 Ekmek, 50 TL Yükleyene 5 Ekmek, 75 TL Yükleyene 8 Ekmek, 100 TL Yükleyene 12 Ekmek, 200 TL Yükleyene 30 Ekmek" verileceği belirtildi. Kampanyayı olumlu bulanda vardı, daha değişik istekleri olanda...

KAMPANYA 4 OCAK 2017'DEN İTİBAREN BAŞLADI

Kampanya hakkında bilgiler veren firmanın otobüs şoförü Ferhat Yazıcı; "Kampanyamız çok güzel olumlu bir kampanyadır. Bize göre Zonguldak'ta ilk olmasının yanı sıra Türkiye'de emsali olmayan bir kampanyadır. Halkımızın ihtiyacı olan bir şeyi biz halkımıza yaptığımız kampanya karşılığında ücretsiz veriyoruz. 200 TL yükleyene 30 Ekmek verme gibi bir durumumuz var. Buda bir ailenin mutfak masrafına katkıdır. Ben bu şirkette çalışmama rağmen ben bile anneme, akrabalarıma bu karttan alıp kampanyadan yararlanmalarını sağladım. Çok güzel bir şey ve en azından mutfağımı düşünmüyorum. Akşam olunca veriyorum tikemi, alıyorum ekmeğimi eve gidiyorum. Kampanyayı başlatalı 2 gün olduğundan dolayı halkımız bu kampanyayı yeni yeni duyuyor. Ama ilerleyen günlerde halkımız bu kampanyadan daha çok yararlanacaktır. İleriye dönük daha güzel şeylerin olacağına inanıyorum" dedi.

Bazı vatandaşlar ise böyle bir şeyin kendileri için bir şey ifade etmediğini belirtirken bunun yerine ücretlerde fiyat indirimi veya kullanıma göre bonus TL verilmesini istedi.

Editör: Pusula Gazetesi